Licht en vertrouwen tijdens de zwangerschap in deze corona-tijd

Licht en vertrouwen blijven voelen.

Gechanneld bericht voor zwangere vrouwen

Ik heb een heel speciaal bericht doorgekregen voor alle zwangere vrouwen, van mijn Geboorteteam die mij altijd helpt in mijn spirituele werk.
Ik kan me goed voorstellen dat je dit een extra spannende tijd vind, als je nu zwanger bent. Lees dit bericht even, als je nu spanningen ervaart.

Ben je gespannen, angstig of gestresst?

Misschien, omdat je vanwege de maatregelen niet meer bij de verloskundige op de controle mag komen, terwijl je hier wel behoefte aan hebt.
Omdat je partner niet mee mag naar de echo.
Als je plannen had (hebt?) om in het ziekenhuis te bevallen, maar je daar nu niet meer veilig of fijn bij voelt. Terwijl je misschien ook al had besloten dat je niet thuis wilde bevallen.
Als je thuis wilt bevallen, maar je verloskundige en kraamzorg misschien niet bij je kunnen komen, vanwege de beperkingen.
Terwijl een kindje krijgen an sich al spannend is, en dan ook nog de beperkingen in deze periode.

Daar heb ik op gemediteerd en toen kreeg ik een prachtige boodschap door. Snel greep ik pen en papier en schreef alles op.

Voor alle zwangere vrouwen heb ik de volgende boodschap doorgekregen:

Lieve zwangere vrouw.

Blijf in jezelf geloven. Je mag weten, dat dít de tijd is om in jouw kracht te geloven, te gaan staan, je ermee te verbinden.

Er zijn nu veel beperkingen in de wereld. Veel is onmogelijk, veel is moeilijk, lastig. Er heerst veel angst en in sommige gebieden mag en kan nu heel veel niet meer.

Dit is een uitdagende tijd voor de mensheid.
En voor jou als zwangere vrouw, misschien wel extra uitdagend.

Normaliter wordt je als zwangere vrouw al uitgenodigd om in je cocoon te kruipen. Tijdens je zwangerschapsverlof richt je je steeds meer naar binnen, je bereid je voor op de komst van je baby. Je maakt je nestje klaar en je lichaam en geest komen in die tijd tot rust.

Nu is dit cocoonen wereldwijd aan de gang. We worden allemaal uitgenodigd, gedwongen, om naar binnen te gaan. Letterlijk en figuurlijk.

En jij als zwangere vrouw mag dit extra ervaren. Behalve je normale cocoon, nestelgedrag, mag je nu meeliften op het wereldwijde fenomeen van jezelf naar binnen richten.

JIJ krijgt de prachtige uitdaging om de hedendaagse beperkingen, onmogelijkheden, om te zetten naar mógelijkheden.

Jouw baby heeft ervoor gekozen om in deze periode geboren te worden. Of om in deze periode in jouw buik te zijn en jou vanuit de spiritwereld te begeleiden.
Jullie hebben op zielsniveau samen een afspraak gemaakt, om deze ervaring juist NU met elkaar aan te gaan. Het is dus de bedoeling dat jij juist nu in déze periode zwanger bent. Het is de bedoeling, het is de keuze van jouw ziel, om jou in deze periode te laten ontwikkelen.

Je mag zien dat je de onmogelijkheden, mag ombuigen naar mogelijkheden.
Kun of wil je nu niet meer in het ziekenhuis bevallen? Dan is het de bedoeling dat jij thuis bevalt.
Heb je schrik om thuis te bevallen, vanwege gedachten die jij daarover hebt? Onderzoek die gedachten, buig ze om. Bijvoorbeeld met de methode van The Work van Byron Katie.
Ga in je eigen mogelijkheden geloven.
Kun, wil of mag je geen visite ontvangen in deze tijd? Dan is dit op zielsniveau de bedoeling. Jouw baby wil RUST. Dit is dé mogelijkheid om elkaar ultiem te leren kennen, zonder dat je daarbij aandacht hoeft te besteden aan kraamvisite die p de stoep komt.

Daarbij zeggen wij vanuit de zielswereld níet, dat het vervelend is dat je geen visite, hulp en steun kunt ontvangen. Wij willen je wijzen op de lichte kant van deze periode. Je mag je daar op richten.

Niet alleen jij als zwangere vrouw, of als pasbevallen vrouw, maakt een hele bijzondere reis door.
De hele mensheid staat voor een grote, transformerende reis. Er zijn veel krachten gaande momenteel. Donkere, duistere krachten. En de lichte krachten natuurlijk ook.

Wij nodigen je uit om in jouw licht te komen, om niet het duister in te gaan. Vertrouwen, liefde, licht en kracht is wat een ieder staande houdt nu.
Angst, stress, twijfels, en andere vervelende gevoelens, zijn allemaal dingen die je in het duister doen tasten.
Lieve jij, verbind je met het licht in jezelf en in anderen. Licht en liefde is wat wij als mensheid nodig hebben. Licht en liefde houdt ons staande, houdt ons gaande, houdt ons levend.
Tast niet in het duister, verbind je altijd weer terug met de Bron van Licht die in ieder leeft. Elk lichtpuntje zal je doen ontbranden tot een Baken van Licht, die niet kan vallen voor de duisternis.