fbpx

Spreid je Veren

Leef je Pracht!

Doorbreek

En spreid je veren!
het is nu tijd voor JOU

Loop jij telkens tegen dezelfde muren aan en wil je dat nu voor eens en altijd doorbreken?
Ben jij het ZAT om altijd maar in te leveren op jezelf, op jouw behoeftes en verlangens? 
Geniet jij niet van jouw leven zoals jij graag zou willen?
Wordt jij niet gezien om wie je werkelijk bent?

Sla dan NU met je vuist op tafel, keer het tij en kies nu voor jezelf.  In het 12-weekse programma Spreid je Veren – Leef je Pracht, leer ik je hoe.

Bereik een leven en carrière waar jij intens gelukkig van wordt, waar jij helemaal jezelf kunt zijn en spring elke dag met plezier uit bed!

Ben jij dit?

 • Iedere keer weer komt dezelfde uitdaging op je pad. Je loopt maar rondjes in die vicieuze cirkel, telkens weer dezelfde uitdagingen het hoofd te bieden.
  Iedere keer weer loop je tegen dezelfde muren op, maar je hebt geen idee hoe je dit kunt doorbreken.
 • Je bent heel vaak afgewezen om wie je bent. Je bent ervan overtuigd dat je niet goed genoeg bent en laat daarom je ware zelf niet meer zien. Je verschuilt je achter een keurslijf die jou niet past.
  Gepest als kind, baan kwijt geraakt, relaties verbroken… omdat men jou niet kon accepteren om wie je bent.
 • Je cijfert jezelf weg voor het geluk van anderen. Je geeft anderen voorrang om gelukkig te zijn en zet jezelf op de tweede, derde, vierde, twintigste plaats. 
 • Je energielevel varieert ontzettend. Het ene moment kun je de wereld aan, het andere moment zit je zuchtend op de bank.
 • Je herkent jezelf niet meer. De stralende en spontane vrouw die jij ooit was, is “ergens” veranderd in een glimp van haarzelf. Je wilt jezelf opnieuw uitvinden, maar hoe? Je hebt geen idee… en daardoor sukkel je maar door.
 • Je denkt dat spiritualiteit niet voor jou is weggelegd. Je denkt dat het een gave is en dat jij het niet kunt.
 • Je bent een slimme, maar ook gevoelige vrouw. Je verafschuwt je gevoelige kant, vervloekt dat regelmatig. Omdat je bijvoorbeeld snel overprikkeld raakt, of erg gevoelig reageert op situaties. Je zit meer in je hoofd, dan in je gevoelskant. Je gebruikt je brains maar niet je inner beauty.
 • Je gevoeligheid overschaduwt je zo vaak.
  Daardoor ga jij situaties uit de weg waar jouw gevoeligheid je in de weg zit. Maar tegelijk voel je je hierdoor ook sociaal geïsoleerd en eenzaam.
 • Je haalt niet genoeg voldoening uit je werk, hoe leuk je het ook vindt. Met name op het sociale vlak voel je je niet gezien en niet gehoord. Je komt regelmatig ontevreden en uitgeblust thuis en daar baal je van, want je werk zelf is je ziel en je zaligheid. 
 • Je hebt zoveel leuke plannen en ideeën, maar komt maar niet toe aan wat je werkelijk zou willen doen. Je blijft achter de feiten en ideeën aan lopen en hebt geen grip op je vrije tijdsbesteding. Je snapt er niks van, waarom komt er niks van terecht. 
 • Je slaat jezelf regelmatig tegen je hoofd, als je een verkeerde -teveel doordachte- keuze hebt gemaakt. “Zie je wel, ik dacht het al” denk je dan. En toch luister je iedere keer níét naar je intuïtie.

Je verlangens maken je onzeker...

Want hoe kom je daar?
Bij de gedachte al, geef je op...

Hoe zou het voor je zijn als je je kunt bevrijden van al die belemmerende gedachten en patronen…

Hoe zou het voor je zijn, als er minder strijd en moeite is in je gezin, doordat er verbinding en begrip is…

Hoe zou het voor je zijn om je speelsheid weer te ontdekken en toe te laten…

Hoe zou het voor je zijn als je jezelf weer gaat waarderen, en het daardoor ook van de buitenwereld gaat ontvangen?

Hoe zou het voor je zijn, als je je werkelijke pracht mag laten zien? Gewoon, omdat het goed is zoals je bent.

Wat je werkelijk wilt, is dit:

 • Die vicieuze cirkel doorbreken is wat je het liefste wilt. Je wilt afrekenen met die blokkades telkens op je weg. Je wilt precies weten wat je daarvoor moet doen en welke stappen je daarvoor moet zetten. EN hoe je kunt voorkomen dat je weer in zo’n situatie terecht komt.
 • Je wilt verbinding maken met jezelf, je wilt ontdekken hoe je daadkrachtig erachter kunt komen wat je wél wilt bereiken in je leven.
 • Je wilt balans in je leven bereiken. Balans tussen werk en privé, waarbij je privé ook prioriteit hebt om balans in je gezinsleven te bereiken. Balans tussen jouw behoeften en die van een ander.
 • Je wilt je ontspanknop vinden en vaker indrukken, je wilt zonder gêne durven kiezen voor jóúw behoeftes aan ontspanning. 
 • Je wilt je hooggevoeligheid als kracht inzetten, om mee vérder te komen in plaats van het je tegen laten houden. Door je hooggevoeligheid vóór je te laten werken, zet je het in als hele bijzondere eigenschap, waarmee je leven veel mooier, gemakkelijker én socialer wordt.
 • Je wilt leren hoe je van wens naar werkelijkheid komt, hoe je de creatiespiraal vóór je kunt laten werken.
 • Je wilt je laten zien zoals je bent. Slim, gevoelig maar bovenal: je prachtige zelf.
 • Je wilt gaan staan voor wie jij bent, de kleuren van je hart laten zien en je prachtige leven gaan pakken op de manier hoe jij het wilt.

Hoi, ik ben Paulette
en ik was net zoals jij.

Ik ben een slimme en gevoelige vrouw, en lang geworsteld hoe ik met al die prachtige eigenschappen om kan gaan.
Waar ik vroeger gepest en talloze keren afgewezen ben, mijzelf in het moederschap compleet was kwijtgeraakt, heb ik mij de afgelopen twee jaar weer op nummer 1 kunnen zetten en ben ik daarbij steeds energieker geworden.
Waar ik vroeger snel overprikkelt raakte, weet ik nu hoe ik dit moet voorkomen (of wanneer het toch gebeurt, hoe ik er weer uit kom). 

Ik luister naar mijn intuïtie en doe wat mijn hart me ingeeft. Daardoor heb ik het plezier in het leven weer teruggevonden, daardoor heb ik een innige relatie met mijn man, mijn kinderen en vrienden en familie. Ik geniet van het leven en leef mijn mooiste pracht.

Voor mij is spiritualiteit de gewoonste zaak van de wereld. 

Ik ben helderziend, helderhorend, helderwetend en helderruikend. Ik geloof dat iedereen dit kan en het is mijn missie om jou te leren hoe je naar je eigen intuïtie en behoeften kunt luisteren, om vanuit daar datzelfde bij een ander helder aan te kunnen voelen, zonder jezelf weg te geven.

Inmiddels heb ik geleerd hoe ik mijn gevoeligheid als mijn superpower kan inzetten. Hoe ik kan luisteren naar mijn lichaam en mijn innerlijk weten, zonder in al mijn enthousiasme -en vaak ook eigenwijsheid- aan mezelf voorbij te gaan. Ik cijfer mezelf niet langer weg en ik geniet van het leven, die me nu toelacht. Elke dag kom ik blij en energiek uit mijn bed. Waar de beginjaren met mijn gezin veel energie kostten door strijd, kan ik nu door mijn gevoeligheid in te zetten juist de balans creëren en behouden, in plaats van kwijtraken.

Ik geniet van het leven, ik heb mijn veren gespreid en leef iedere dag weer mijn prachtigste versie.

In het 12-weekse programma Spreid je Veren, Leef je Pracht, ontdek je allereerst hoe je die vicieuze cirkels kunt doorbreken, zodat je die shit achter je kunt laten en nieuwe bevrijdende stappen in je leven kunt gaan zetten.
Ik leer jou hoe je contact kunt maken met je gevoelswereld, hoe je kunt luisteren naar je Ziel en hoe je je verlangens om kunt gaan zetten in realiteit. 

Vanuit mijn nuchtere, Westfriese instelling ontdek je dat spiritualiteit met je voeten stevig op de grond, ontzettend fijn en nuttig is. Het helpt je juist in actie te komen om te gaan doen waar je wérkelijk behoefte aan hebt.

Het leven komt met hobbels en uitdagingen. Je leert hoe je erachter kunt komen wat de werkelijke boodschap daarvan is, zodat je -lekker nuchter- de koe bij de horens kunt vatten en lekker door kunt gaan met het bereiken van jouw prachtige leven.
Kortom: Spreid je Veren, leef je Pracht!

Wat gaan we doen?

Spreid je Veren doe je in 3 fases:

Doorbreken

Natuurlijk begint het programma met het inzicht krijgen in je huidige patronen. Waar zit je in de knoop en hoe is die knoop ontstaan? Je ontdekt het zelf - en je ontdekt de levensles die het jou brengt. Pas als die lessen zijn geleerd, kun je patronen doorbreken.

Reset

Je brengt stap voor stap in kaart hoe jouw ideale leven eruit ziet. Door in de spiegel te kijken wordt je bewust van jezelf en waar jij liever voor jezelf mag worden en waar jouw energie weglekt. Je leert hoe je bewustzijn en aantrekkingskracht kunt inzetten om te bereiken wat je werkelijk wilt.

Kom in Actie!

Een wens wordt zonder actie nooit werkelijkheid.
Je gaat de creatiespiraal doorlopen en acties zetten om je prachtige leven aan te trekken.
Van jezelf houden doe je door goed voor jezelf te zorgen, dus op dat vlak kom je ook in actie.

Na 12 weken ben jij een ontspannen, blije en energieke vrouw die het leven weer toelacht.

Je hebt zin in de toekomst omdat je weet hoe je die voor jezelf kunt creëren. Je weet hoe je praktische en nuttige tools in kunt zetten om dat te bereiken wat je wilt: een blij, stromend en energiek leven. Paulette begeleidt jou persoonlijk en helpt je door jouw pijnpunten heen. Ze helpt jou om in verbinding te komen met jouw eigen spiritualiteit.

Andere vrouwen over mijn begeleiding:

Anne

Ik ben zo dankbaar dat je mij aanvoelde en mij de inspiratie en moed gaf om mijn blokkade aan te kijken. Jouw afgestemde tips hielpen mij er doorheen en ik voel me nu zo bevrijd.

Dorien

Hoe doe je dat toch. Precies op het juiste moment het juiste duwtje in de goede richting geven.

Juliette

Je bent een supergepassioneerde vrouw bent die haar gave over weet te brengen.
Wat een verrijking dat je anderen leert om te vertrouwen en eigen laat worden door de ontvanger!

Chantal

Ik waardeer echt je warme en liefdevolle houding en intentie en hulp 😘
Je voelt als een warme deken, dat geeft me zelfvertrouwen.

Caroline

Je bent fantastisch. Je inspireert me, helpt me naar een hoger niveau in mezelf. Ik heb de verbinding met mezelf herstelt en ben helemaal ontspannen geworden, door jou.

FAQ!

Oftewel:

Vaak gestelde vragen

 • Dit programma is voor jou, als jij actief met jezelf en je mooie eigenschappen aan de slag wilt. 
 • Dit programma is voor vrouwen die willen leren hoe ze de creatiespiraal vóór zich kunnen laten werken en hoe ze kunnen omgaan met hun gevoeligheid, waarbij ze zichzelf weer helemaal kunnen laten zien. 
 • Dit programma is niet geschikt voor jou als jij het allemaal op een zilveren bordje aangereikt wilt krijgen. Je moet zelf in actie komen, jezelf in de spiegel kijken en jezelf een schop onder je kont kunnen geven als dat nodig is.
 • Als je denkt dat gemak en geluk niet voor jou zijn weggelegd, en ook als je denkt dat alles bij jou gedoemd is om te mislukken, kun je beter niet meedoen. (Want dan is dat ook zo namelijk)

Op maandag 21 september 2020 gaat het Spreid je Veren programma van start.

Ik heb de intentie voor een live bijeenkomst, maar vanwege de Corona maatregelen moet ik hierin een slag om de arm houden.

Al zeg ik het zelf, ik ben een belangstellende en warme vrouw. Ik ben energiek en ik gun een ander altijd het beste. Soms ben ik rechtdoorzee, maar ik ben vooral heel oprecht en puur.

Je kunt overal ter wereld je veren spreiden. 

De lesstof ontvang je in een online leeromgeving. Hierin vind je video’s, podcasts en schrijfoefeningen.
Ironie alom natuurlijk; tijdens een zoveel mogelijk offline Zen programma tóch de lesstof in je mailbox ontvangen 🙂

Jouw investering in dit programma is € 999. Beslis jij voor 7 september? Dan is je investering €749.
Daarnaast investeer je 3 tot 5 uur per week. Kostbare tijd voor jezelf, waarmee je heel veel innerlijke rijkdom en ontspanning (terug)verdient.

Blijf jij nog langer in cirkeltjes vastlopen?

Of sla jij met je vuist op tafel, claim jij jouw plek weer terug
en begin jij NU aan de creatie van je prachtige leven?

Dan zie ik jou vanaf 21 september
bij Spreid je Veren, Leef je Pracht